УПЦ передала дороговартісне медичне обладнання клініці «Охматдит»У жовтні 2016 року заступник голови Синодального відділу з питань охорони здоров’я УПЦ (МП) протоієрей Ярослав Шовкеник, спільно з керівником Операційного центру Берлін-Веддинг доктором А. Фіалковським, передали гуманітарну допомогу клініці «Охматдит», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ.

Зокрема, онкогематологічному відділенню закладу надано обладнання, дитячі медичні ліжка і господарські побутові предмети на загальну суму 218 тис. гривень.

Також цього місяця, в рамках домовленості про співпрацю, Місія УПЦ соціальної допомоги дітям і ПАТ АБ «Укргазбанк» надала відділу хіміотерапії Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку «Охматдит» 67 інфузійних систем набору на суму 10 050 гривень.

Загалом з початку жовтня Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку «Охматдит» від УПЦ було передано допомогу на суму 228 050 грн.

Наприкінці червня цього року парафіяни столичних храмів на честь Єрусалимської ікони Божої Матері та Почаївської ікони Божої Матері зібрали понад 25 тис. грн. для придбання медичного обладнання для дитячої лікарні «Охматдит».

Теги: