На святкування 15-річчя «Посольства Божого» витрачено близько 2 млн. доларів.
Аделаджа посвяткував на 2 мільйони доларів
Як повідомляє «Газета по-киевски» (№ 61 від 3 квітня 2009 року) з посиланням на адміністрацію столичного Палацу спорту, в якому проводилися ювілейні святкування, оренда приміщення коштує 80 тис. грн. на день, отже, за три дні «Посольство Боже» витратить 240 тис. грн.

Опитування фахівців з організації свят дало наступні цифри: прокат необхідної відеотехніки і устаткування обійдеться не менше ніж у 20 тис. грн. Плюс 5 тис. грн. - великі плазмові екрани і декорації залу - 20-30 тис. грн.

"Орендувати приміщення не так і дорого, основні гроші йдуть за обслуговування. Зараз пікнік на 100 чоловік на природі коштує десь 30 тис. грн., а захід на 7-10 тисяч людей обійдеться у багато разів дорожче», - розповіли в одному з київських агентств, що займається організацією свят. 

Втім, пише газета, основна витрата церкви - не тільки оренда залу і фахівців, а оплата квитків і розселення гостей, які приїхали не тільки з Білорусі і Росії, але й з Нігерії, США, Німеччини і навіть країн Латинської Америки. 

Фахівці оцінили витрати пастора Сандея АДЕЛАДЖІ на саме свято в 350-400 тис. грн., а загальний кошторис з доставкою і розселенням гостей - у 2-3 млн. дол. Але за умови, що багато роботи могли зробити самі прихожани - від реєстрації до охорони залу.

Як повідомлялося раніше, Головне слідче управління МВС України у рамках розслідування кримінальної справи, порушеної стосовно керівництва компанії «Кінгз Кепітал», висунуло звинувачення С.АДЕЛАДЖІ. 

Громадянин Нігерії С.АДЕЛАДЖА, який офіційно проживає в Україні, обвинувачується в організації заволодіння коштами громадян шляхом шахрайства, здійсненого в особливо великих розмірах. 

14 березня слідчі вдруге обрали для С.АДЕЛАДЖІ запобіжний захід - підписку про невиїзд

Теги: