18 серпня Папа Римський Бенедикт XVI прибув до Іспанії. В аеропорту Барахас, відповідно до протоколу, його зустріли нінцій в Іспанії Архиєпископ Рензо Фратіні, а також Королева Іспанії Софія та Король Хуан Карлос І, численні кардинали, духовенство, паломники та мешканці міста, інформує Католицький оглядач.

Після церемонії привітання делегації, що прибула разом з Папою, Його величність Король Хуан Карлос І виголосив вітальну промову, в якій висловив радість з нагоди прибуття Понтифіка до його країни.

В свою чергу, у своєму зверненні Папа подякував за теплий прийом та наголосив на тому, що він прибув до Іспанії на Всесвітній День молоді, як Наслідник Петра, щоб укріпити молодь в їх вірі.Довіривши народ Іспанії та всіх паломників, що прибули з різних країн під опіку Богородиці, Папа зазначив, що в ці дні матиме в своїх роздумах та молитвах молодих людей, які приїхали на ВДМ.

Після цього Папа привітав членів молодої Швейцарської Гвардії, усіх присутніх та на папамобілі відправився до Нунціатури міста Мадрид у супроводі кардинала Антоніо Марія Роуко Варела та секретарем Георгом Генсвайном.

Теги: