29 липня 2009 року, в офісі Патріаршої курії УГКЦ, відбулась зустріч працівників цього управлінського орагну. У ній узяв участь блаженніший Любомир, Глава Української Греко-католицької Церкви, який представив нового керівника Патріаршої адміністрації. Ним став преосвященний владика Богдан (Дзюрах), який до того виконував функції  єпископа-помічника Київської архиєпархії. Звертаючись до працівників Патріаршої адміністрації, блаженніший Любомир наголосив на тому, що "праця в Курії - це праця на найвищому церковному, державному та міжнародному рівнях. Тому працівники Курії повинні творити спільноту осіб, харизмою яких буде дати відповідь на поставлені Церквою завдання".
Патріарша курія УГКЦ має нового очільника Відтак владика Богдан подякував за довіру нести таке відповідальне служіння, зазначивши, що вже має певний досвід співпраці із працівниками Курії. "Проте, - зазначив владика, - я потребую багато пізнати від вас, працівників, щоб ефективніше організувати нашу спільну працю".
Після цього відбувся обмін думками щодо ефективності праці у згаданій структурі, повідомляє прес-служба УГКЦ
На завершення зустрічі працівників Курії було повідомлено про Всеукраїнську прощу військових до Зарваниці, що відбудеться 19-20 вересня та про Прощу працівників Пенітенціарної системи України до Унева, що відбудеться 26-27 серпня 2009 року

Теги: Любомир, владика Богдан, Патріарша курія УГКЦ