Президент України Віктор Янукович привітав з Днем народження Предстоятеля Української Православної Церкви митрополита Київського і всієї України Володимира.


Як повідомляє прес-служба глави держави, свої вітання В.
Янукович передав під час відвідання Його Блаженства у лікарні.


Як повідомляв УНІАН, у привітанні митрополитові Президент України зазначив, що «Українська Православна Церква на чолі з Вами спрямовує свою діяльність на служіння Господу і нашому народу. І в цьому вбачаю Вашу особисту заслугу».


В.
Янукович підкреслив, що завжди з великою приємністю і теплотою згадує зустрічі з митрополитом Володимиром, його мудрість, неперевершений талант співрозмовника і пастиря.


В.
Янукович побажав митрополиту Володимиру якнайшвидшого одужання, здоров`я та Божої милості на довгі роки життя.

Лідер ВО «Батьківщина», епос-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко також привітала з Днем народження Предстоятеля Української Православної Церкви.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі «Батьківщини».

Вона зазначила, що молиться за одужання митрополита. «Ваше Блаженство, я молюся за швидке Ваше одужання. Прошу у Бога, щоб Він дав Вам сил і наснаги для подальших звершень на благо рідній Православній церкві та українському народові. Я звертаюся до Божої Матері, щоб вона своїми святими молитвами заступалася за Вас, Блаженнійший владико», - йдеться у привітанні Ю.Тимошенко, з яким вона звернулася з Лук’янівського СІЗО.

Лідер партії «Батьківщина» також побажала Предстоятелю Української Православної Церкви «довгих років життя та успіхів у відповідальному предстоятельському, архіпастирському служінні».

«Сьогодні Ваша мудрість, проникливе слово та молитва як ніколи потрібні Україні», - підкреслила Ю.Тимошенко.

Теги: