Під час Благодійного ярмарку  «Три мішечки від Миколая» вхід до Національного Києво-Печерського  історико-культурного заповідника буде вільним, повідомили для "Релігії в Україні" співробітники заповідника.

Зокрема, 15 грудня о 14.00 відбудеться відкриття Благодійної лаврської ялинки на Соборній вулиці Заповідника. Для дітей будуть проводитися майстер-класи з виготовлення годівничок для птахів -  16 і 19 грудня початок о 15.00, 17 і 18 грудня - 12.00.


Працюватиме «Пошта Святого Миколая». Для цього будуть встановлені поштові скриньки. Протягом ярмарку діти опускатимуть в скриньки листи до святого Миколая, в яких йтиметься про їхні бажання. Десять щасливців матимуть можливість наприкінці ярмарку, 19 грудня, отримати подарунки, про які мріяли.

В зазначені дні всі кияни та гості міста зможуть відвідати ярмарок з 9.00 до 18.00. На Благодійному ярмарку  «Три мішечки від Миколая» можна буде придбати святкові подарунки: мед, цукерки, пряники, ікони, ляльки ручної роботи, сувенірні свічки, керамічні підсвічники, валяні прикраси та одяг.

Теги: