Сформовано оргкомітет XV з’їзду молоді п'ятидесятницьких церков України8 лютого в головній канцелярії Церкви християн віри євангельської України (Київ, вул. Оніскевича, 3) відбулося засідання комітету обласних керівників молодіжного служіння Церкви. В роботі, на чолі з керівником відділу молодіжного служіння Богданом Левицьким, взяли участь 21 обласний керівник молоді та запрошені гості. Роботу комітету проповіддю під назвою "Атака на віру" розпочав старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко, передає сайт ЦХВЄУ.


Першим питанням було обрання двох заступників для керівника відділу молоді по західному та східному регіонах країни, якими були обрані Сергій Чорнописький (керівник молодіжного служіння Хмельницької області) та Олександр Шевчик (керівник молодіжного служіння Запорізької області). На завершення Михайло Степанович звершив молитву благословення за цих служителів.


Учасники засідання сформували напрямки та затвердили відповідальних за них у складі Оргкомітету XV з’їзду молоді ЦХВЄУ, а такж розглянули низку питань щодо підготовки та проведення цього молодіжного заходу, який відбудеться у липні. Так, погоджено тему з’їзду «Переможець успадкує все!» та багато інших важливих деталей.


Лідери обговорили також  плани благовістя під час проведення "Євро-2012" та соціальні служіння, конференції та інші заходи молодіжного життя в областях. На завершення зібрання свідоцтвом про служіння молодих місіонерів  з України в Кенії поділився Б.Левицький та закликав служити Господу ще більш ревно та жертовно.


«Сьогоднішня зустріч продемонструвала активну творчу атмосферу та бажання зробити максимум для поширення Євангелії Царства в Україні. Досвід місійної праці нашої молоді в Кенії, яким я поділився після того, як відвідав їх в Африці, показав потенціал молодої Церкви та виклики, які ми можемо задовольняти. Загальноосвітня школа, яку започаткували українці не лише дає освіту дітям але й забезпечує значно загальніші потреби в їжі, догляді та увазі. «Тож, все що може наша рука – робімо» сказав він на завершення.

Теги: