З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви митрополита Київського і всієї України Володимира Відділ релігійної освіти та катехізації при Священному Синоді УПЦ спільно з громадською організацією «Україна Православна» проводять «Другий Всеукраїнський конкурс програм, сценаріїв, проектів православних педагогів», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на організаторів заходу.


Мета Конкурсу - стимулювання творчості вітчизняних педагогів у поширенні кращих практик та обміну досвідом між дитячими недільними школами, загальноосвітніми, дошкільними та спеціалізованими навчальними закладами.


Конкурс проводиться з січня по листопад 2012 року в три етапи.


I етап: з 1 січня по 1 червня 2012 - оголошення Конкурсу та отримання робіт;
II етап: 1 червня - 1 жовтня 2012 - розгляд складом журі отриманих матеріалів, виявлення кращих за номінаціями;
III етап: листопад 2012 - оголошення та нагородження переможців Конкурсу (в рамках V Покровських міжнародних місіонерсько-просвітницьких читань).


Переможцям Конкурсу будуть урочисто вручені дипломи і цінні подарунки. Матеріали конкурсантів приймаються до 1 червня 2012 року.


Положення про Конкурс, вимоги до оформлення матеріалів, документи для участі в Конкурсі, основні критерії відбору та більш детальну інформацію можна отримати на сайті Відділу релігійної освіти та катехізації при Священному Синоді УПЦ: www.rokim.org.ua та на сайті Громадської організації «Україна Православна»: www.orthodox-fund.org, а також за телефонами: 097-411-16-62; 066-028-57-78 (диякон Іоанн Ружицький співробітник ГО «Україна Православна», координатор проведення Конкурсу).


Роботи можна надсилати на електронну адресу: orthodox-konkurs@ukr.net та на електронну адресу в Одесі: missia@missia.od.ua, тел. 795-61-25 або на поштову адресу 03150, Київ – 150, а/с 38

Теги: