Українська греко-католицька церква в мережі Інтернет презентує медіаресурс, який започатковано для того, щоб усі охочі мали можливість в одному місці ознайомлюватися з фото-, відео- та аудіо файлами УГКЦ. Ugcc.tv створено та підтримується Департаментом інформації УГКЦ, інформує УНІАН.

«Зараз на цій сторінці є медіаресурси, які розповідають про діяльність Глави УГКЦ, Синоду УГКЦ, про життя єпархій та єпископів, про церкву в Україні та закордоном тощо.

Плануємо на цій веб-сторінці проводити онлайн-трансляції Богослужінь із різних храмів нашої Церкви, трансляції прес-конференцій, наукових заходів тощо.

У такий спосіб ми наближатимемося до створення повноцінного інтернет-телебачення УГКЦ з програмою телепередач, випусками новин, розмовними студіями і т. п.», − у коментарі розповів о. Ігор ЯЦІВ, керівник Департаменту інформації.

«Ми також зацікавлені отримувати медіафайли, які розповідають про життя єпархій, парафій, навчальних закладів, монастирів, благодійних і прицерковних організацій УГКЦ та публікувати їх на цьому ресурсі», − додав о. Ігор.

Теги: