У світ вийшов переклад книги «Мухаммад - людина і пророк», обсяг якої становить близько 700 сторінок, книга описує детальний життєпис пророка Мухаммада, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на islam.in.ua.

Автором книги є видатний ісламський вчений сучасності і журналіст Аділь Саліх. Публікація перекладу книги були здійснена видавництвом "Ансар Фаундейшн".

Доля першого накладу в 1000 екземплярів уже визначена: копії цієї книги відправляться в бібліотеки Ісламських культурних центрів ВАГО «Альраід»й громадських організацій, що входять до її складу; а також у державні бібліотеки та університети в різні міста країни. До того ж, книга буде виставлена ​​в електронному вигляді в рубриці «Книги» сайту «Іслам для всіх».

Це не перша книга цього видавництва про біографію пророка Мухаммада. «Ансар Фундейшн» вже видав свій переклад на російську мову книги Тахія аль-Ісмаїл "Життя Мухаммада (мир йому і благословення)» в 2009 році.

Як зазначається, видання цікаво не тільки і не стільки біографічними даними, які можна почерпнути і з інших джерел, але в першу чергу актуальною і грамотною з точки зору шаріату інтерпретацією подаванням фактів. Книга буде корисною і пізнавальною для мусульман і для немусульман, оскільки написана на зрозумілій і загальнодоступній мові, з усіма деталями, подробицями і поясненнями, розширеними коментарями, а також розшифровкою вживаних термінів.

Теги: