Вхід

У вас немає акаунту на Religion.in.ua? Зареєструйтесь

9 11 2012
Україна

Львівський рецидивіст Ігор Смірнов почав проповідувати

50-річний Ігор Смірнов понад рік живе у реабілітаційному центрі церкви "Божий мир", що у Львові на вул. Слобідській. Потрапив сюди після 19 років наркоманії та 18 років перебування у в'язниці. Зараз він навчається у євангельсбкій семінарії і хоче стати пастором, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Gazeta.ua.

Львівський рецидивіст Ігор Смірнов почав проповідувати50-річний Ігор Смірнов понад рік живе у реабілітаційному центрі церкви "Божий мир", що у Львові на вул. Слобідській. Потрапив сюди після 19 років наркоманії та 18 років перебування у в'язниці. Зараз він навчається у євангельсбкій семінарії і хоче стати пастором, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Gazeta.ua.

Смірнов грабував магазини, квартири, людей на ринку. Потрапляв до в'язниці раз по раз. Загалом був засуджений вісім разів. У 30-й колонії у Львові познайомився з пастором Андрієм Андрійчуком.

— 2007 року я востаннє вийшов із тюрми. Повернувся у Червоноград і несподівано зустрів Андрія, який на той час вернувся до правдивого життя з Богом, став пастором церкви "Божий мир" і проповідував у нашому місті. Ми часто бачилися. Андрій постійно переконував мене спробувати іншого життя. Я довго не зважав на його слова. Минулого року зрозумів, що мені справді треба щось міняти. Приїхав на Слобідську і залишився там.

У "Божому мирі" Ігор почав читати Святе Письмо, слухати лекції наставників.

— У мене зникла залежність від наркотиків і бажання жити бандитським життям, — каже Ігор. — Цього року я вступив в Українську євангелістську семінарію в Києві. Хочу стати пастором. Також проповідую Слово Боже та свідчу про своє життя серед неімущих, які приходять до нас у церкву.

Нагадаємо, що інший львів’янин -- 34-річний рецидивіст Денис Карамишев -- навчається в духовній семінарії Києва і служить в реабілітаційному центрі "Гора преображення" протестантської церкви "Божий мир".Джерело: <a href="https://gazeta.ua/articles/lviv-newspaper/_recidivist-igor-smirnov-pochav-propoviduvati/463091">Gazeta.ua</a>

Теги:


Матеріали за темою
Для того, щоб коментувати матеріали Religion.in.ua, необхідно авторизуватися на сайті за допомогою сервісу F-Connect, який використовує дані вашого профілю в соціальній мережі Facebook . Religion.in.ua використовує тільки ті дані профилю, доступ до яких ви дозволили сайту

Думка редакції не обов'язково збігається з думками користувачів.
Інформація

Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі в даній новині.

НОВИНИ

Всі матеріали

останні коментарі

При участии «Кремлевской ...

MichaelWeP

MichaelWeP написал:

Вы вашу . Предлагаю также посмотреть пользительные сайты https://tinyurl.com/2pmdaqvf магнитный корректор осанки выравнивает линию позвоночника АКЦИЯ! -53% СКИДКА https://tinyurl.com/2dwm7zb7 Безопасное лечение спины без дорогих операций АКЦИЯ! -53% СКИДКА https://tinyurl.com/2pmdaqvf магнитный корректор осанки АКЦИЯ! -53% СКИДКА https://baoly.ru/d3d3 магнитный корректор осанки АКЦИЯ! -53% СКИДКА https://baoly.ru/74 Безопасное лечение спины без дорогих операций АКЦИЯ! -53% СКИДКА @good= 52dsffg6$%^dsgewtettt

Александр Лукашенко: "Бе...

JXrumerH

JXrumerH написал:

The nice answer!

Глава УПЦ (МП) закликав П...

Onufriy

Onufriy написал:

Дивовижно, але Онуфрій навіть засудження московської агресії використав для пропаганди "мишебратства" і єресі "єдинокупелія":
"просимо негайно припинити братовбивчу війну. Український і російський народи вийшли із Дніпровської купелі хрещення"

Глава ПЦУ засудив спільну...

Onufriy

Onufriy написал:

Війна проти України породжена багаторічною проповіддю проклятої єресі "російського світу"

Церкви в Україні не платя...

dutchak1

dutchak1 написал:

Стаття з суміші цитат напівграмотних спеців, розведена такими ж напівграмотними штатними релігієзнавцями.