Волинська рада церков провела благодійний марафон «Бог багатий милосердям»17 січня Волинська рада церков, Волинська обласна облдержадміністрація та Волинська державна телерадіокомпанія організували різдвяний благодійний марафон «Бог багатий милосердям», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п’ятидесятників України.

Захід пройшов увосьме і відбувся у Волинському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Цього року у святі взяли участь представники УПЦ Київського та Московського Патріархатів, Римо- та Греко-Католицької Церков, Церков адвентистів сьомого дня, євангельських християн баптистів та християн віри євангельської п’ятидесятників. На виступ кожної конфесії виділялася година часу.

Метою події було зібрати кошти на допомогу дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківської опіки, одиноким престарілим, інвалідам та іншим малозабезпеченим людям області. Охочі могли переказати свої пожертвування на розрахунковий рахунок благодійного телемарафону, а також покласти кошти у спеціальні скриньки, що стояли у драмтеатрі. Концерт транслювався у прямому ефірі обласного телебачення.

Теги: