УПЦ КП видала «Молитовник для молоді» з ілюстраціями Памви Беринди XVII ст.Київське молодіжне православне братство св. Бориса та Гліба, з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, видало «Молитовник для молоді», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

У молитовнику містяться не тільки ранішні та вечірні правила, але й чимало молитов на щоденну потребу молодої людини, яка навчається, працює, вже одружена або ще тільки шукає собі пари.

Крім цього, у виданні подано текст літургії святого Іоана Золотоустого з поясненнями складних термінів і ключових моментів відправи. У молитовнику є також цікаві й корисні поради відомих богословів і святих про те, як слід приступати до таїнств покаяння та євхаристії, і, відповідно, молитви і канон напередодні і після Причастя.

В оформленні молитовника використані ікони з Місяцеслова, який надрукував у 1628-1629-х роках у Києво-Печерській лаврі Памво Беринда.

Замовити «Молитовник для молоді» та інші книжки видавництва «Братське» (www.bratske.org.ua), 098-43-55-310, agape.kyiv@gmail.com





Теги: