Служба антикорупційної безпеки України нагородила єпископа УПЦ КПВ Одесько-Балтському єпархіальному управлінні УПЦ Київського Патріархату єпископ Марк прийняв начальника Першого управління "К" Служби антикорупційної безпеки України полковника Вячеслава Кушніренка та начальника внутрішньої служби Першого управління "К" Служби антикорупційної безпеки України полковника Валерія Дерикота, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Рішенням Центрального апарату Служби антикорупційної безпеки України, за активну підтримку співробітників САБ України, плідну співпрацю з громадськими організаціями та силовими структурами, єпископу Марку була вручена почесна відзнака "За бездоганну службу Україні" 1-го ступеня.

Єпископ подякував полковнику Вячеславу Кушніренко та полковнику Валерію Дерикоту за високу нагороду та побажав Божої допомоги у праці та нових досягнень у професійної діяльності.

У зустрічі з керівництвом САБУ також взяли участь секретар єпархії архімандрит Микита (Сировегін) та благочинний Фрунзівського району Одеської області ієрей Олег Куроп'ятник.

Теги: