21 вересня 2014 року у Національному музей народної архітектури та побуту України, що знаходится в Пирогові біля Києва, відбудеться захід День батька, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на i-pro.kiev.ua.

Всенародний День батька в незалежній Україні ще порівняно молоде свято - його затвердили лише 18 вересня 2009 року за рішенням Всеукраїнського громадського комітету за підтримки сім'ї та відповідального батьківства.

Цього року Музей вперше долучається до цього свята і запрошує киян та гостей міста привітати свої татусь у затишному місці Києва – у музеї в Пирогові. Під час  святкування відбудеться  концертна програма за участю аматорських та фольклорних колективів: «Лісова пісня», «ТеРРа», фольклорний колектив «Зілля» та інші музикальні групи, які виступатимуть з військо-патріотичними піснями.

Музей впродовж місяця проводить низку акцій спільно з мистецько-просвітницькою духовно-патріотичною програмою «Кордони наші вкаже пісня».

Головна мета заходів  – підтримка українських воїнів - учасників АТО.

Для дітей під час  заходу  проводитимуться  цікаві майстер-класи, стрільба з лука, прогулянка на конях. Відбудеться конкурс малюнка на асфальті та інші розважальні конкурси та програми.

Свято проходитиме  з 13-00 до 17-00 год.

Теги: