На базі НПУ ім. Драгоманова і «Реаліс» запроваджується магістерська програма «Психотерапія та капеланське служіння в кризових ситуаціях»На базі Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова і Християнського центру “Реаліс”, за підтримки Міністерства оборони України, запроваджується професійна програма, що надає магістерський ступінь з практичної психології та спеціалізується у напрямку “Психотерапія та капеланське служіння в кризових ситуаціях”, сообщает корреспондент портала "Религия в Украине".

Після успішного виконання всіх вимог програми випускнику буде присвоєно ступінь магістра і видано диплом державного зразка. У дипломі буде запис: "Магістр релігієзнавства. Науковий співробітник. Викладач. Практичний психолог".

Форма навчання - заочна (30 днів аудиторного навчання - за рік).
Термін навчання - 2 роки.
Вартість навчання - 16000 грн.

Програма також передбачає можливість отримати:

    
Свідоцтво про підвищення кваліфікації;
    
Сертифікат Центру дослідження релігії при НПУ ім. М. П. Драгоманова;
    
Сертифікат ХЦ "Реаліс" за спеціальністю "Християнське консультування і капеланське служіння в кризових ситуаціях"

Для отримання сертифікату ХЦ "Реаліс" (замість диплома магістра релігієзнавства) потрібно вивчити тільки ті предмети, які відносяться до спеціальності "Психологія і капеланське служіння в кризових ситуаціях", пройти індивідуальне консультування та практику з супервізією, а також виконати вимоги з вивчення двох додаткових богословських предметів, що представляються ХЦ "Реаліс". Вартість навчання за сертифікатної програми - 8000 грн.

Програми розроблені відповідно до стандартів західних програм у сфері християнського консультування в області психічного здоров’я. Тож є унікальна можливість навчатися у накращих українських і західних фахівців. Програмою передбачено практику та можливість індивідуального консультування.

Подробиці програми тут. За додатковою інформацією звертатись за тел: +380980754901 або counseling@realis.org. Документи на вступ подаються в приймальну комісію НПУ ім. М.П. Драгоманова з 10 по 25 липня (детальна інформація про умови вступу за посиланням - https://csr.npu.edu.ua/ua/op/4-pk.html).

Теги: