Адвентисти за участю влади, МНС та ДАІ провели у Бердичеві масову гру для дітейУ парку відпочинку ім. Т. Шевченка в м. Бердичеві Житомирської області відбулася пізнавально-розважальна гра «Країна здоров’я». Цей захід провела церква адвентистів сьомого дня за сприяння міськради, Управління внутрішніх справ (УМВС) та служби з надзвичайних ситуацій (МНС) міста, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Адвентистів сьомого дня.

У грі взяли участь близько 170 дітей, які пройшли протипожежну профілактику, довідалися про принципи безпеки на дорогах та закони здорового способу життя. Крім того, вони поспілкувалися з представниками адвентистської медіа-групи «Надія» на тему впливу інформації на людину.

Під час заходу діти взяли участь у веселих змаганнях, дізналися про вплив свіжого повітря та чистої води на людину, отримали знання про здорове харчування, користь фізичних вправ та активного відпочинку.

"Захід пройшов у захопливій атмосфері, радість була помітна не лише в дітей, а й у батьків, що супроводжували їх. Наостанок кожний учасник отримав невеличкий подарунок на пам’ять, -- пише сайт адвентистів. -- Такі заходи для дітей від 5 до 14 років ефективні завдяки формату їх проведення. Хлопчики та дівчата по 10 осіб проходять через всі навчально-розважальні пункти програми, де за кілька хвилин знаходження встигають не тільки послухати кваліфікованого тренера, але й закріпити отриманні знання виконанням практичних вправ в ігровому форматі".

Теги: