На Закарпатті відбувся фестиваль духовної музики в підтримку воїнів АТО10 жовтня 2015 року, з благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія, ієрарха УПЦ КП, в Свято-Троїцько-Михайлівському Соборі м.Берегово відбувся перший фестиваль духовної музики, присвячений усім воїнам, що воюють в зоні АТО за Україну, а також в пам'ять тих військовослужбовців, котрі віддали своє життя за нашу державу, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Розпочався захід з молебня за Україну та її воїнів, яку очолив єпископ Варсонофій у співслужінні духовенства єпархії УПЦ КП.

Духовні твори виконували колективи: Сілецький камерний хор - керівник Олександр Голіба; Камерний хор викладачів Берегівської школи мистецтв - керівник Тетяна Горзов; Чоловічий хор м.Берегово "Купаж" - керівник Ігор Полянський; Хор Храму в честь Успіння Богородиці м.Мукачево - керівник Корлінський Олег; Міський хор м.Мукачево "Відгомін" - керівник Добра Наталія, а також відома на весь світ Мукачівська хорова школа хлопчиків під керівництвом Волонтир Володимира.

На Закарпатті відбувся фестиваль духовної музики в підтримку воїнів АТОПісля виступу колективів владика Варсонофій, з благословення Патріарха Філарета, нагородив ряд військовослужбовців, волонтерів та капеланів церковною відзнакою-медаллю "За жертовність і любов до України". Також було відзначено присутні хорові колективи Благословенними грамотами.

Медаль "За жертовність та любов до України" отримав і Володимир Волонтир - керівник Мукачівської хорової школи хлопчиків.

Теги: