Глава УПЦ КП відзначив заступника міністра юстиції Гія Гецадзе орденом24 листопада 2015 року Патріарх Філарет у Синодальній залі Київської Патріархії прийняв заступника міністра юстиції Гія Гецадзе та відзначив його високою церковною нагородою – орденом святого Юрія Переможця, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Під час зустрічі сторони обговорили соціально-політичну ситуацію в Україні.

"Для мене стало великою честю отримати від Святійшого Патріарха Філарета церковний орден святого Юрія Переможця. Особлива гордість отримати таку нагороду від мудрого духовного лідера і патріота своєї країни – прогнози, поради та аналіз ситуації, які Патріарх Філарет казав мені під час Майдану, виявилися далекоглядними і абсолютно точними. Було приємно почути від Патріарха слова подяки за нашу роботу, подвійно мотивує його впевненість у тому, що наша команда реформаторів обов'язково переможе в боротьбі з корупцією" – сказав заступник міністра юстиції Гія Гецадзе.

У зустрічі також взяв участь заступник голови Управління зовнішніх церковних зв’язків УПЦ КП архімандрит Кіріон (Інасарідзе).

Теги: