Педуніверситет ім. М. Драгоманова і християнський центр “Реаліс” пропонують абітурієнтам програму «Соціально-політична етика та теологія»Національний педагогічний університет ім. М. Драгоманова спільно з Науково-навчальним християнським центром “Реаліс” запрошує абітурієнтів на унікальну програму «Соціально-політична етика та теологія», яка передбачає підготовку магістрів та курсову підготовку (заочна форма), повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні".

Мета програми: сформувати мережу фахівців, які будуть активними агентами змін у власній країні. Спираючись на цінності християнської віри, вони розвиватимуть ефективні форми взаємодії як всередині релігійного середовища, так і у суспільстві загалом. Теологічні основи розуміння світу разом з етичними нормами та практичними знаннями допоможуть по-новому подивитись на світ та власну роль у ньому.

Дати вступної кампанії: 11-20 липня 2016 року (для вступу в магістратуру), 25 серпня – 10 вересня 2016 року (для вступу на курсову підготовку).

Форма навчання: заочна. Термін навчання: 2 роки. Вартість навчання на 2016-2017 навчальний рік затверджується ректором університету та розміщується на офіційному сайті НПУ (розділ «Абітурієнт 2016» – «Вступна кампанія» – «Вартість і державне замовлення»).

Контакти координаторів програми: Корнійчук Юлія Юріївна csr@npu.edu.ua, Збродська Ірина Григорівна counseling@realis.org

Теги: