Чернігівському духовному училищу пощастило з меблями. На черзі - бібліотекаЧернігівське духовне училище регентів-псаломщиків за підтримки народного депутата Валерія Дубіля поповнилось новими меблями.

Всі класні кімнати укомплектували новими партами, стільцями та дошками. Валерій Дубіль каже, що зараз дуже важливо створити всі умови, аби православна молодь розвивалась у нормальному середовищі. І відтак студенти матимуть кращі умови для навчання.

Архієпископ Чернігівський та Новгород- Сіверський Амвросій подякував народному депутату за допомогу та наголосив, що зараз дуже важливо, щоб студенти навчались у сприятливих умовах. Владика Амвросій також згадав, за яких умов навчались вихованці училища кілька років тому, коли замість парт була просто плита, поставлена хрест-навхрест. І для вихованців такий подарунок особливо приємний, зазначив владика Амвросій.

«Коли ми увійшли в клас - вони ніби добріші стали. Такі задоволені. Раді, що ця обновка є. Раді, що є люди, які допомагають».

Тільки за минулий рік на утримання Чернігівського духовного училища було виділено близько трьохсот тисяч гривень. І сьогодні, разом із новими меблями, Валерій Дубіль пообіцяв виділити кошти на утримання бібліотеки.

Теги: Чернігівське духовне училище, Валерій Дубіль, нові меблі, владика Амвросій