Священика УГКЦ відсторонили від служіння після смертельної ДТПІвано-Франківська архієпархія УГКЦ 22 червня оприлюднила офіційну заяву з приводу трагічної ДТП за участю священика-монаха Тихона Кривецького. Той збив трьох людей і втік з місця події, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Zaxid.net.

«Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ висловлює своє щире співчуття родині з приводу загибелі пані Світлани Семіонел в ДТП, яке сталося 20 червня 2016 року за участю священика Тихона Кривецького. Курія Архієпархії засуджує дії священика, які не відповідають його уряду та стану. Місійне Згромадження Святого Апостола Андрія, до якого належить о. Тихон, бере на себе зобов’язання надати родині покійної необхідну допомогу», - йдеться у заяві архієпархії.


На час проведення слідчих дій священику заборонено публічно священнодіяти. «Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ призначив комісію для вивчення всіх фактів та обставин. Згідно висновків державних компетентних органів та комісії Архієпархії буде прийняте відповідне рішення», - йдеться у повідомленні.

20 червня отець Тихон Кривецький за кермом автомобіля «Jeep Grand Cherokee» вчинив наїзд на трьох пішоходів та втік з місця ДТП. Унаслідок аварії найбільше постраждала 33-річна жінка. Її з діагнозом політравма доправили до обласної клінічної лікарні. Попри намагання медиків врятувати її життя не вдалося – не приходячи до тями, жінка померла.

Поліцейські виявили на місці ДТП уламки транспортного засобу, за якими їм вдалося встановити модель автомобіля. Ближче до обіду 21 червня, правоохоронці відшукали пошкоджений в ДТП «Jeep Grand Cherokee» на одній з станцій техобслуговування. Дещо згодом правоохоронці опитали і її власника, котрий був за кермом у момент наїзду на пішоходів. Отця освідчили на алкоголь у крові. Результати аналізів очікують в межах 5 днів.

Теги: