На Рівненщині священик привласнив пожертви і втік за кордон, а у Києві — спричинив ДТП і кидався землеюНастоятель Свято-Покровського храму у селі Новородчиці Острозького району Рівненської області привласнив пожертви на ремонт місцевого храму та втік за кордон. У ці ж дні інший священик у нетверезому стані спричинив ДТП, повідомляє "Релігія в Україні".


За словами начальника Острозького районного відділу поліції Богдана Шаповалова, пошуки священика виявилися безрезультатними - настоятель зник за кордоном.

"Ми подали в банк запит, яку саме суму привласнив настоятель, адже гроші збирав на свій рахунок", - зазначив керівник райвідділу, якого цитує УНН.

У Рівненській єпархії УПЦ (МП) зауважують, що священику заочно заборонили проводити богослужіння. Куди він зник, і яку суму прихопив, там теж не знають.

На Рівненщині священик привласнив пожертви і втік за кордон, а у Києві — спричинив ДТП і кидався землеюУ ці ж дні в Києві на вул. Набережно-Хрещатицькій нетверезий священик врізався в Toyota RAV 4, за кермом якої перебувала дівчина. Після священик вийшов з машини і обсипав дівчину землею, передає Укрінформ.

"На шляхопроводі п'яний священик (на фото ліворуч) на автомобілі Renault Clio держ. номер #АА8027НС не дотримувався допустимої дистанції і наздогнав передній автомобіль Toyota RAV 4 держ. номер PARTNERS. Після дтп, святий отець вийшов з авто і почав посипати землею дівчину-водія, в яку в'їхав. При спілкуванні з водіями поліцейські запідозрили, що святий отець п'яний", - зазначається в публікації Фейсбук-групи"Київ Оперативний".

Як зазначається, драгер-тест священика показав результат 1.66 проміле. З учасниками ДТП працює київська поліція. Про конфесійну приналежність священика не повідомляють.

Теги: