На Рівненщині християни-меценати фінансують літні табори відпочинку для дітейГолова селищної ради смт. Рокитне, що на Рівненщині, Руслан Дубовець висловив щиру вдячність церковній громаді християн віри євангельської (п’ятидесятників) за проведення дитячого дозвілля на стадіоні «Ювілейний» в період 11-15 липня, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п’ятидесятників України.

За словами селищного голови, завдяки спільним зусиллям християн-меценатів діти Рокитнівського району (а це 500-600 дітей щоденно) протягом 5 днів мали змогу відпочити, оздоровитись та приємно провести час під наглядом професіоналів.

Це вже не перший табір відпочинку для дітей Рівненщини, який фінансують меценати-п’ятидесятники. Зокрема, підприємець Віктор М’ялик на розвиток християнських дитячих таборів у м. Кузнецовську (Вараш) цього року пожертвував 50 тис. грн. Уже четвертий рік поспіль завдяки такій допомозі молодь Кузнецовської церкви ХВЄ проводить безкоштовні табори для дітей не тільки в самому місті, але й у селах району.

Діти грають в різні загальні табірні ігри, катаються на гірках, стрибають на батутах, розвивають свої таланти, відвідують майстер-класи з кулінарії, твістингу (майстерність моделювання з повітряних кульок), навчатись Закону Божого та вивчати Біблію.

«Діти - це наше майбутнє. Я сам батько шістьох дітей і знаю, як важливо вкласти правильні цінності в дитячі серця, - говорить Віктор М'ялик. - Дуже добре, що є такі молоді свідомі волонтери, які займаються дітьми і розвивають в них християнські морально-етичні цінності, любов до Бога, до батьків та взаємоповагу до старших. Успішні ті люди і благословенні ті країни, які читають Біблію і живуть за Словом Божим».

Теги: