3 серпня на театральному майдані Луцька митрополит Луцький і Волинський Михаїл, УПЦ КП, освятив 14 автомобілів для груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУ НП України у Волинській області, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

У промові владика Михаїл зауважив, що найважливіше для поліцейських – вберегти життя та майно людей і підтримувати правопорядок. Архієрей побажав правоохоронцям аби вони завжди, перемагаючи злочинність, поверталися додому та стояли на засадах закону, правди та любові. «Хай Господь вам дає добрий зір, чуйне вухо, м’яке, але справедливе серце», -- сказав він.

У заході також взяли участь голова ОДА Володимир Гунчик, в. о. начальника ГУ НП генерал поліції Петро Шпига, заступник голови Національної поліції України підполковник Олександр Фацевич, інші представники влади та громадськості.

Після урочистої частини віце-канцлер та старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний освятив одну з дільниць груп швидкого реагуванння патрульної поліції у с. Боратин Луцького районного деканату.

Наступного дня митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь у заході з нагоди Дня Національної поліції, що відбувся у клубі ГУ НП України у Волинській області.

Теги: