Українська баптистська семінарія оголосила безкоштовне навчання для мешканців зони АТОУкраїнська баптистська теологічна семінарія активно продовжується набір на всі напрями, представлені в рамках навчальної програми. Для мешканців зони АТО навчання на будь-якому факультеті оголошено абсолютно безкоштовним, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт баптистів України.

Ярослав Пиж, ректор УБТС розповідає: «Із самого початку бойових дій на Сході, Українська баптистська теологічна семінарія постановила собі за ціль забезпечити і мешканців АТО якісною освітою. Розуміючи скрутну ситуацію церков, які знаходяться там, ми прийняли рішення допомогти тим, чим можемо. Найбільше вражає бажання помісних церков залишатись у зоні війни і досягати людей саме у тій місцевості. Звичайно, багато хто виїхав, але ми фокусуємось на тих, хто залишається в АТО, і хоче бути ефективним у служінні. І, звичайно, хочемо підтримати тих, хто навчається…».

Всі витрати, пов’язані з навчанням, проживанням і харчуванням покриваються УБТС. Лише витрати на дорогу оплачуються студентом самостійно. Деталі вступу оприлюднені на сайті ubts.org.ua

Теги: