Священик УПЦ завоював золоті нагороди на міжнародному чемпіонаті з пауерліфтінгу21 серпня 2016 року настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці села Червоноармійське Болградського району Одеської області священик Віктор Кочмарь завоював дві золоті медалі на Міжнародному чемпіонаті з пауерліфтінгу, що відбувся у Києві, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ.

Перші призові місця отець Віктор посів, попри те, що у свої 46 років мірявся силою з молодими спортсменами. В результаті, священик підтвердив звання майстра спорту міжнародного класу, а, окрім того, встановив новий світовий рекорд, побивши власний.

«У 2011 році на чемпіонаті в Одесі я встановив світовий рекорд з підйому на біцепс – взяв 75 кг, – говорить отець Віктор. – Минуло п’ять років, світовий рекорд так і не був ніким побитий. Тепер у Києві я мав його підтвердити і взяв 80 кг». Також рекордною для його вікової категорії стала вага в 200 кг у вправі жим лежачи.

Нагадаємо, вихованець Полтавської місіонерської духовної семінарії представляв Україну на цьогорічних Літніх Олімпійських іграх.

Теги: