На українській церкві у США відкрили меморіальну дошку військовим АТОГромада українсьої діаспори, яка проживає неподалік м. Сент-Питерсберг (штат Флорида, США), 28 серпня провела святкові заходи з нагоди 25-ї річниці Дня незалежності України в приміщенні української католицької церкви Богоявлення Господнього, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Zsu-info.com.

У заході взяли участь представники української діаспори в США, спілка ветеранів Збройних сил США українського походження та військовослужбовці Збройних сил США, Німеччини, Франції, Канади, Польщі, Грузії, Туреччини та Італії. Захід розпочався службою Божою, яку проводили священослужителі декількох конфесій.

Запрошеним військовослужбовцям Збройних Сил України, було надано честь відкрити меморіальну дошку пам’яті військовослужбовцям Збройних Сил України, які загинули за незалежність України під час проведення Антитерористичної операції на На українській церкві у США відкрили меморіальну дошку військовим АТОтериторії Луганської та Донецької областей.

Завершився захід концертом, під час якого, зокрема, виступив хор української діаспори в США.

А військовослужбовці Збройних сил України, які проходять стажування у Центральному Командуванні Збройних сил Сполучених Штатів Америки (база ВПС США «Мак-Ділл», штат Флорида), минулого тижня організували заходи з нагоди 25-ї річниці Дня незалежності України. Вони приготували українські страви та запросили до сніданку представників Центрального командування та військовослужбовців інших країн.

Теги: