Єпископ УПЦ КП відвідав університет Одеси, заснований протестантамиНа запрошення ректора Християнського гуманітарно-економічного відкритого університету м.Одеси Валерія Савельєва, єпископ Одеський і Балтський Марк, ієрарх УПЦ КП, та секретар єпархії архімандрит Микита (Сировегін) побували на урочистому зібранні з нагоди початку нового навчального року у виші, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Перед початком зібрання хор ХГЕвУ «Ave musica» під керівництвом диригента, викладача кафедри хорового диригування Одеської музичної академії ім. А. В. Нежданової Сергія Савенка урочисто виконав студентський гімн "Gaudeamus igitur".

Офіційну частину відкрив ректор Християнського гуманітарно-економічного університету Валерій Савельєв.

З вітальними промовами виступили:професор американського університету Флориди Рональд Уиклер, проректор ХГЕвУ професор Євген Доманюк, представник Управління соціального захисту населення в Приморському районі м. Одеси Департаменту соціальної політики Одеської міської ради Олена Катишева та інші.

Єпископ Марк також привітав ректора, викладачів та студентів універсітету з початком навчального року та побажав першокурсникам Божої допомоги у навчанні.

Після офіційної частини відбувся концерт у виконанні студентів університету.

Теги: