Єпископ УПЦ КП зустрівся з директорами шкіл Дніпра і подякував за участь у проекті "Даруй добро"10 лютого керуючий Дніпропетровською єпархією УПЦ КП єпископ Симеон провів зустріч в конференц-залі єпархіального управління з директорами навчальних закладів міста Дніпра, які долучились до благодійного проекту «Даруй добро». Архіпастир висловив присутнім слова вдячності за підтримку, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

"Даруй добро" — з таким гаслом вже третій рік поспіль волонтери та священики Київського Патріархату зустрічають зимові свята — від Миколая до Різдва. З бажанням створити атмосферу свята дітям Донбасу, у 2015 році був започаткований проект «Діти-Дітям». До нього долучилися учні шкіл Дніпра та небайдужі громадяни. Завдяки цьому свято Миколая завітало до дітей Красногорівки, Мар’їнки, Новобахмутки.

У своєму слові архіпастир зазначив: «Ми вдячні за постійну підтримку цього проекту і за ваш творчий підхід, а найголовніше, щирість дітей, які наповнюють його глибиною і змістом! Нехай Господь благословляє ваше високе служіння педагога. Молимось, щоб діти змогли втілити в життя ті істини, яким ви їх навчаєте!».

Після вступного слова єпископ Симеон роздав присутнім пам’ятні подарунки.

Теги: