Глава УАПЦ відвідав перший сольний концерт співачки Наталі Степаняк8 лютого глава УАПЦ митрополит Макарій відвідав сольний концерт молодої співачки Наталі Степаняк. У стінах Львівської філармонії зібралося понад 500 осіб, серед яких чимало духовенства УАПЦ. Крім митрополита Макарія, присутнім на концерті був і єпископ Херсонський та Миколаївський Борис та клірики Львівської єпархії, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Uaoch.org.

Наталя Степаняк виконувала камерну вокальну музику, а також арії та дуети з опер світової класики. Разом із молодою співачкою дуетом співав молодий тенор Назар Тацишин. Друга частина концерту була виконана у супроводі симфонічного оркестру під орудою Ірини Вакуліної.

Наталя Степаняк – випускниця Львівської консерваторії, яка продовжила навчання у Відні, та успішно здобуває творчі успіхи у Європі. Від дитини Наталя співала в Успенській ставропігійній церкві УАПЦ м. Львова, закінчила парафіяльну недільну школу, разом із батьками є активним членом Львівського ставропігійного братства св. ап. Андрія Первозваного, зокрема і хору “Ставрос”.

“Я дуже радію, що наші парафіяни своїм талантом прославляють нашу Україну, здобуваючи славу залишаються вірними нашої Церкви. Бо від маленької дитини пані Наталя щонеділі прославлялє Бога чи в стінах рідної Успенської церкви чи в українській парафії Відня. Дякую Вам за вірність і молю Бога, щоб дарував Вам щасливу долю і успіх у всіх ваших починаннях” – зазначив глава УАПЦ у вітальному слові.

З нагоди першого сольного концерту у рідному Львові та ювілею від дня народження він нагородив Наталю Степаняк грамотою.

Теги: