У Римі захищено дисертацію «Літургійне життя священиків та вірних УГКЦ в період підпілля (1946-1989 рр.)»1 березня синкел у справах мирян Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ протоієрей Андрій Іван Говера захистив докторську дисертацію на тему «Літургійне життя священиків та вірних УГКЦ в період підпілля (1946-1989 рр.)», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.

Захист проходив у Римі у Папському східному інституті. На захисті були брати протоієрея: екзарх Луцький владика Йосафат (Говера) та апостольський делегат для греко-католиків у Казахстані та Середній Азії протоієрей Василь Говера. Також прибув канонік папської базиліки Санта Марія Маджоре владика Іриней (Білик) та пасторальний координатор для українців греко-католиків в Італії о. Марко Ярослав Семеген. Приїхала делегація мирян Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ та студенти, які навчаються в папських університетах Рима.

Архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь, єпископ-помічник Теодор та працівник Курії митрополії привітали отця доктора Андрія Івана із успішним захистом докторської роботи.

Теги: