Виставка соціального фото-проекту «Батько» триватиме з 25 березня по 2 квітня в кінотеатрі «Київська Русь» за адресою вул. Січових Стрільців, 93.

Мета проекту – нагадати українцям, що найголовніше у світі – це родина, це діти та батьки. В рамках проекту було зроблено 20 фото-історій. Половина – це сумісні фото сина/синів та батька, відкриті, сімейні фото. Інша половина – це фото синів, чиї батьки вже померли, з фотографіями своїх батьків в руках. Або ж це фото батьків, чиї сини передчасно пішли з життя. Моделями проекту є чоловіки різних соціальних статусів, професій, з різних міст, але серед історій, що ми розповідаємо, є й історії публічних людей.

Організатори проекту – творча група “Виключно звичайні”, що спеціалізується на таких різноманітних соціальних проектах як “Виключно звичайні”, “Краса без меж” та «Любов до себе». Наразі група займається проектами “Випускниці” та “Посли в Україні”.

Генеральними партнерами та спів-організаторами виступають Благодійна організація «Фонд Родини Кольгофер», що працює на потребу соціально незахищених верств населення, людей з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів, обдарованих дітей та для зміцнення інституту сім'ї.

Планується проведення виставки і в інших містах України, зокрема в Луцьку та Хмельницькому.

А 13 квітня на сцені Київської малої опери відбудеться показ спектаклю «Том на фермі». Це вистава за п’єсою знаменитого канадського драматурга та сценариста Мішеля Марка Бушара «Том на фермі».

"Том приїздить на похорон свого друга, що трагічно загинув. Він знайомиться з його сім’єю, і виявляється, що ніхто: ані мати, ані брат, і навіть він – не знали загиблого по-справжньому", - йдеться в анотації вистави, яка "може травмувати і обурити, не рекомендована до перегляду людям з хиткою психікою. 18+".

Вперше в Україні реалізується спільний проект «Дикого театру», Львівського театру імені Лесі Українки та «Мистецького Арсеналу».

Продюсери проекту - Ярослава Кравченко і Олексій Ананов. Режисер Павло Ар’є.

Вистава буде йти в репертуарі  «Дикого театру» та Театру Лесі Українки впродовж 2017 року.

Теги: