Отець Мішель Ремері збирав щотижня молодь в одній із церков неподалік Амстердама, щоб обговорювати все, що їх цікавить про віру, про їхнє життя та про Бога. Головним правилом було те, що не існувало жодних заборонених тем. Саме так сформувалася книга, що містить актуальні запитання від молодих людей, відповіді на які подані лаконічно та обґрунтовано у своєрідній формі “твітів”, а також пояснення до них (сама назва “твіти” походить від відомої тепер соціальної мережі “Твітер”, у якій дозволений обсяг тексту до 140 знаків).

Доктор Мішель Ремері (1973 р.н.) є католицьким священиом, архітектором за освітою, по завершенні теологічних студій у Римі він захистив дисертацію при Папському Григоріанському університеті про зв'язок між літургією та архітектурою. Кілька років був членом дорадчої комісії з питань нових ЗМІ та моралі при Ватиканському комітеті у справах Інтернету. Нині він - заступник генерального секретаря Ради єпископських конференцій Європи.

2 травня о 16.00 в Ужгородській греко-католицькій богословській академії імені Теодора Ромжі о. Мішель Ремері представить свою книгу українською мовою "Твіти з Богом". Після Києва та Львова це буде третя презентація в Україні.

Теги: