На сесії Львівської обласної ради, 29 березня, депутат Святослав Шеремета оприлюднив депутатський запит щодо приміщення колишньої військової частини на вул. Личаківська 105, повідомляє Щоденний Львів.

Святослав Шеремета розповів: “До мене звернулись мешканці міста Львова та громадські діячі щодо негативних та загрозливих процесів, які відбуваються з приміщеням і територією колишньої військової частини за адресою вул. Личаківська 105. Приміщення, сьогодні, запущене і не використовується, в чому я переконався під час виїзду на місце”.

“Є інформація, що це приміщення Міністерство оборони планує через постанову Кабінету міністрів передати православній церкві московського патріархату".

На його думку,  "ми повинні зробити все можливе, щоб антиукраїнська влада всупереч позиції львівської громади не передала території та приміщення колишньої військової частини на вул. Личаківська, 105 московській церкві”.

З ініціативи Святослава Шеремети Львівська обласна рада звернулась до голови ЛОДА, міського голови Львова, а також начальника львівського гарнізону з вимогою вирішити проблему і надати інформацію щодо цієї ситуації.

Теги: