19-23 жовтня 2016 року у центрі митрополії Української Православної Церкви (Константинопольський Патріархат) у США відбудеться двадцять перший Собор цієї Церкви, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ в США.

Під час цьогорічного Собору розглядатимуть стратегічний план Церкви. Цей план буде включати в себе двадцять п’ять конкретних цілей, яких треба досягнути після Собору. За останні кілька місяців Рада митрополії зібрала понад шістдесят парафіян різного віку для того, щоб розробити цей стратегічний план для подання на Соборі.

Значним у цьому плані є місійне гасло та бачення, які керують та настановляють життя Церкви через древні і специфічні традицій УПЦ, та особливо, її існування у Сполучених Штатах Америки. Планується, що прийняття цього бачення майбутнього буде мати глибокий вплив на особисту відданість кожного парафіянина Церкви.

Представлення бачення майбутнього Церкви буде проходити увесь день 21 жовтня, де всі учасники Собору будуть поділені на групи та братимуть активну участь в обговоренні.

Теги: