Окупаційне «законодавче зібрання» Севастополя та Сімферопольська і Кримська єпархія Української Православної Церкви (Московського Патріархату) підписали угоду про співпрацю у справі духовно-морального та військово-патріотичного виховання дітей і молоді міста, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Аllcrimea.net.

У прес-службі севастопольського «парламенту» зазначено, що угоду було підписано у Москві під час праці круглого столу, присвяченого досвідові системної взаємодії церкви, суспільства і держави, що відбувся у рамках XXV міжнародних Різдвяних освітніх читань РПЦ.

На думку «спікера» «законодавчого зібрання» Катерини Алтабаєвої, ця угода сприятиме зміцненню духовно-моральних засад суспільства, збереженню родинних, суспільних, цивільних, культурних і патріотичних цінностей, пропаганді здорового образу життя, залученню суспільства до культурної спадщини та православної культури, розвитку наукових досліджень у царині міжетнічних і міжконфесійних взаємин.

Нагадаємо, що 14 січня ц.р. митрополит УПЦ   Платон (Удовенко) освятив новий зенітно-ракетний комплекс окупаційних сил Росії в Криму.

Фото Facebook

Теги: