23 лютого в межах авторського проєкту народного депутата Ірини Фаріон «Від книги до мети» було презентовано книги архиєпископа Ігоря (Ісіченка), опубліковані протягом 2006-2011 рр. видавництвом «Святогорець», повідомляє сайт Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ (зареєстрована як УАПЦ(оновлена)).

 

У Львові за участю місцевої влади презентовано книги архиєпископа Ігоря (Ісіченка)

Презентація відбулася в актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка», вщерть заповненій зацікавленими львів’янами. Архиєпископа Ігоря супроводив голова Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігор Швайка.

Видавництво «Святогорець» представив його директор, митрофорний протоієрей Василь Саган, золочівський декан УАПЦ.

У Львові за участю місцевої влади презентовано книги архиєпископа Ігоря (Ісіченка)

Ірина Фаріон познайомила присутніх із біографією архиєпископа Ігоря й поділилася власними враженнями від його праць.

Владика Ігор коротко розповів про досвід своєї співпраці з видавництвом «Святогорець», відзначивши роль видавництва як унікального культурного проєкту, що поєднав на фундаментальних євангельських засадах творчу енерґію галичан і східних українців. Архиєпископ Ігор відповів на численні питання, що стосувалися минулого України, її етноконфесійної тотожности, сучасного церковного життя.

На презентації були присутні голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, митрополит Львівський УАПЦ Макарій (Малетич), священики УАПЦ і УГКЦ, численні представники галицької інтеліґенції та політичних середовищ, студенти. Архиєпископ Ігор виступив на радіо «Незалежність» і дав інтерв’ю для провідних львівських телеканалів.

Теги: