В УКУ навчатимуть психології сімейних стосунків 26 жовтня у Львові стартує сертифікатна програма Інституту родини та подружнього життя Українського католицького університету «Щаслива та міцна сім’я». Слухачі програми ознайомляться із психологічними, педагогічними, філософськими, богословськими та медичними аспектами сімейних стосунків, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.

Крім лекційних занять у рамках навчального курсу, передбачено зустрічі із організаціями, які працюють із сім’ями, та перегляд фільмів на родинну тематику. Курс програми складається із 11 дисциплін: «Філософія любові» − д-р Юрій Підлісний; «Чоловіком і жінкою сотворив їх» (Етичний персоналізм) − д-р Володимир Турчиновський; «Основи психології сімейних стосунків» − ліц. Катерина Ванькович; «Конфлікти в сім’ї та їх розв’язання» − д-р Ростислав Шемечко; «Психопедагогіка сімейного виховання» – мґр Наталія Лісовська; «Вікова фізіологія» − Олеся Кука; «Статевість людини. Міфи і правда» − д-р Галина Кришталь; «Моральні питання сімейного життя» − д-р Галина Кришталь; «Сім’я перед викликами залежностей» – ліц. Ігор Леньо; «Вчення Католицької Церкви про сім’ю» − д-р Петро Гусак; «Церковне право про сім’ю» – ліц. Ігор Леньо.

Курс розрахований на широке коло слухачів із середньою та вищою освітою і включає в себе 108 лекційних годин. Лекції відбуватимуться модульним способом у п’ятницю та суботу в приміщенні Українського католицького університету. Навчання на програмі Інституту родини та подружнього життя УКУ «Щаслива та міцна сім’я» триватиме до 8 червня 2013 року. Детальніша інформація за посиланням www.family-institute.org.ua/novini.html

Теги: