В столичному ТЦ "Караван" кажуть, що священик освятив кімнату охорони, де стріляв МазурокКімнату охорони в київському ТЦ "Караван", де Ярослав Мазурок 26 вересня розстріляв 4 охоронців, освятив священик, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Тsn.ua.

Про це "Сегодня" розповіли співробітники гіпермаркету. "Ходять чутки - нібито кімнату освятили. Ми цього не бачили, але всі говорять. Воно й не дивно, адже напевно там була важка енергетика. Нещодавно її відкрили для наших співробітників. Коли ми зайшли, стояв сильний запах фарби. В очах миготіли кадри розстрілу. Моторошно, я навіть не знаю, як там хлопці будуть сидіти. Там все буквально перефарбували, адже кров так і не вдалося відмити до кінця. Також залагодили сліди від куль. Наскільки ми чули, там буде чисто технічне приміщення. Водити покупців туди суворо заборонили", - зазначив один зі співробітників.

Охоронець Павло Феденков, батько якого заявляв, що син після одужання вийде на роботу в "Караван", там ще не з'явився. "Поки його немає, і не виключено, що він звільниться. Йому буде важко зайти в кімнату охорони після того, що там сталося з ним", - сказав працівник.

Нагадаємо, тіло чоловіка з паспортом на ім'я Ярослава Мазурка знайшли 7 листопада в лісосмузі на околиці столиці. За версією слідства, він наклав на себе руки. Експертиза встановила: людина, знайдена мертвою у Сирецькому парку - це Ярослав Мазурок. Також встановлено, що стріляв у "Каравані" саме він.

Теги: