П’ятидесятники Полтавщини запрошують до роботи місіонерівНа початку грудня єпископ Микола Синюк зустрівся з молодими місіонерами та служителями церков християн віри євангельської Полтавщини, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п’ятидесятників України.

Зустріч відбулася в м. Лубни, в приміщенні місцевої церкви «Ковчег». Зал був вщерть заповнений учасниками семінару. В останні роки завдяки зусиллям багатьох працівників церкви, сюди приїжджають молоді місіонери для відповідної праці.

Єпископ Микола Синюк звернувся до присутніх з духовною лекцією на тему «Ковчег Завіту», пояснивши місіонерам про п’ять практичних уроків з подій навколо ковчегу Ізраїлю, корисних сучасним служителям церкви. Зокрема, як саме чинив цар Давид в тій чи іншій ситуації. Що саме можуть взяти собі за науку сучасні християни з дій Давида.

«Успіх нашої праці буде лише тоді, коли центром усього нашого життя постійно буде Ісус Христос, і на початку праці і особливо – в її кінці!» – такий висновок зробив на закінчення єпископ. Він також дав докладні відповіді на численні запитання місіонерів.

Церква м. Миргород уже шукає місіонера чи місіонерську сім’ю для праці і постійного проживання в селі Великі Сорочинці, де щороку проходить Всеукраїнський «Сорочинський Ярмарок». Християни-п’ятидесятники гарантують допомогу в проведенні євангелізаційних заходів, облаштуванню з житлом, подальшу підтримку.

Теги: