П’ятидесятники використають святкування 1125-річниці хрещення Руси-України для євангелізаційБлизько 100 служителів узяли участь у звітній конференції Об’єднання церков християн віри євангельської Запорізької області, а також старший єпископ Церкви ХВЄ України М.Паночко  та  його заступник, голова об’єднання церков ХВЄ Дніпропетровської області єпископ М.Мокієнко, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п’ятидесятників України.

Першим звітувався єпископ церков Запорізької області В.Гедаревич. Він сказав, що за 2012 рік було проведено чимало пасторських зустрічей, конференцій, семінарів, відвідано багато церков, була поїздка на місію до Африки, але головною подією було те що, в об’єднанні відкрито дві нові церкви.

Було відзначено роботу сестринського, молодіжного, дитячого відділів, а також освіти та євангелізації. Під час конференції делегати наголосили на потребі підтримувати нові церкви.

Старший єпископ Церкви ХВЄ України Михайло Паночко запропонував у 2013 році приділити увагу, зокрема, молоді, хоспісам, використати святкування «1125-річниці хрещення Руси-України» для  євангелізацій та закликав молитися за єдність у церквах, за служителів, за дітей і молодь.

Теги: