Студент Богословського відділення Чернівецького університету посів І місце на обласній універсіаді з вільної боротьби1 квітня 2013 року в спортивному залі Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича проходила ХІ обласна Універсіада з вільної боротьби серед ВНЗ ІІІ-IV р.а. 2012-2013 н.р. В змаганнях взяли участь 100 спортсменів (хлопці та дівчата), повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

На урочистому відкритті змагань з привітаннями до учасників, тренерів та глядачів звернулися заслужений тренер і суддя України Олександр Вінгорський

Змагання проходили на трьох борцівських килимах. У напруженій та цікавій боротьбі виборювались призові місця. Вдало виступив неодноразовий переможець спортивних змагань, студент Богословського відділення при філософсько-теологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Івасюк Іван, який посів перше місце у ваговій категорії 66 кг.

Переможці та призери змагань нагороджені медалями та грамотами, а також візьмуть участь у Всеукраїнській універсіаді, яка буде проводитися в Львові з 5.04.13 по 6.04.13. Ця спортивна подія стала справжнім святом як для учасників, так і для глядачів, а також залишила ще одну добру згадку про Чернівецький університет.

Теги: