В Івано-Франківській архиєпархії УГКЦ вперше проводиться турнір із міні-футболу, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.

Цей спортивно-духовний захід організувала Комісія у справах мирян Івано-Франківської архиєпархії, яку очолює ієрей Микола Крушець. Змагання благословив Володимир (Війтишин), архиєпископ і митрополит Івано-Франківський, і проводяться вони у рамках Року віри, святкування 1025-ліття Хрещення Русі-України, а також для реалізації Стратегії УГКЦ 2020 «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом».

Учасниками турніру стали команди семінаристів, священиків, мирян і парафіяльної молоді УГКЦ Івано-Франківської архиєпархії.

«Футбол є одним із головних чинників молодіжного апостоляту…» - зазначив о. Олег Каськів, протосинкел архиєпархії, який від іменімМитрополита Володимира благословив відкриття турніру. Турнір проводиться за підтримки Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківського центру здоров'я населення «Спорт для всіх».

Теги: