В Інституті кримінально-виконавчої служби презентують книжку про капеланське служіння у в'язниці15 квітня 2013 року в Інституті кримінально-виконавчої служби (с. Віта Поштова Києво-Святошинського району Київської області) відбудеться презентація книжки «Служити в’язням», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.

Це видання Департаменту Патрiаршої курії УГКЦ з душпастирства у силових структурах України є плодом багатолітньої співпраці з пенітенціарною службою. Посібник подає фахові орієнтири для душпастирства в пенiтенцiарних закладах і буде корисним семінаристам, священикам, волонтерам цього прекрасного служіння і працівникам пенітенціарної служби. Презентація приурочена до 15-ї річниці створення кримінально-виконавчої (пенітенціарної) служби та відбудеться для курсантів усіх факультетів інституту.

У презентації братиме участь один із співавторів видання - Сергій Замула, начальник циклу психолого-педагогічних дисциплін Білоцерківського училища професійної підготовки персоналу Державної пенітенціарної служби України, кандидат психологічних наук.

На подію запрошені журналісти, капелани, семінаристи, викладачі, а також представники Християнської міжконфесійної місії тюремного служіння і Державної пенітенціарної служби України.

Довідки за тел. 098-422-9-221.

Теги: