Під патронатом голови КМДА відкривається виставка грецького майстра фотографії «Наш Афон»18 квітня в Музеї історії Києва, що на вул. Богдана Хмельницього, 7, відкриється виставка робіт грецького майстра фотографії Костаса Асіміса «Наш Афон», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на прес-службу КМДА.

Виставка проходитиме під патронатом голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова та триватиме до 18 травня 2013 року.

Світлини відомого грецького фотографа Костаса Асіміса присвячені історії становлення та розвитку життя монахів на Святій Горі Афон, афонським храмам, побудованим у стилі візантійської архітектури, сценам із життя мешканців Святої Гори.

На виставці, крім власних фоторобіт нашого сучасника Костаса Асіміса, також будуть представлені архівні чорно-білі світлини середини XIX-початку XX століття із фондів Російського на Афоні Свято-Пантелеймонового монастиря.

В експозиції представлені й рідкісні світлини часів Першої Світової війни, зроблені тодішнім представником Російського на Афоні Свято-Пантелеймонового монастиря в Кіноті ієромонахом Василієм (Кривошеїним) – майбутнім архієпископом Брюссельським, відомим православним богословом.

Відкриття виставки відбудеться 18 квітня 2013 року о 15:00.

Теги: