П’ятидесятники Житомирщини будують новий Дім молитви на 500 місцьГромаду віруючих церкви християн-п’ятидесятників у райцентрі Олевськ, що в Житомирській області, нещодавно відвідав старший єпископ ЦХВЄ України Михайло Паночко, який взяв участь у зібранні та разом із пасторами оглянув приміщення нового Дому молитви, що зараз перебуває у стадії будівництва, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п’ятидесятників України.

Цегляна новобудова розрахована на 500 місць (нині у громаді близько ста членів). Як  планується, будівництво  нового молитовного дому християни Олевська завершать уже за два роки.

- Того дня у діючому молитовному будинку містечка було людно, зібралося близько півтори сотні віруючих із Олевська і навколишніх сіл, - розповів про візит єпископа старший пресвітер Житомирської області, пастор Володимир Бричка . – Михайло Степанович говорив слово наставляння про сім пунктів, зазначених у Святому письмі, на яких базується наша віра в Бога. Співом служив хор Олевської церкви, потішив виступ дітей вихованців недільної школи.

Також єпископ Михайло Паночко відвідав вечірнє богослужіння у місті Малин Житомирської області, де виголосив проповідь.

Теги: