На Сумщині адвентисти на байдарках розповсюджують християнську літературуДесятиденний сплав літературних благовісників річкою Псел, що на Сумщині, завершився. Шістнадцять мандрівників з Церкви адвентистів сьомого дня зібрались у цій мальовничій місцевості, щоб донести вістку Євангелія до куточків Краснопільського та Сумського районів області, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Адвентистів сьомого дня.

Перше місце розташування табору знаходилось у прикордонній смузі між Україною та Росією. Села Миропілля, Велика Рибиця, Запсілля були пройдені у перші три дні. Ще шість населених пунктів дочекались свого часу протягом наступних чотирьох днів подорожі.

Старші й досвідчені волонтери були в парах з молодими, енергійними й готовими вчитись. Ішли з дому в дім, несучи книги, газети та буклети, розповідаючи про Ісуса Христа й молячись з нужденними.

За час, проведений в місіонерському проекті «Байдарки-2013» на р. Псел учасники подорожі пройшли 9 населених пунктів, де зробили 401 презентацію книг, продали 266 примірників, подарували 256 книг «Велика боротьба» й безкоштовно розповсюдили 1723 газет та буклетів. На цьому літературні благовісники не збираються зупинятися — продовження сплаву річкою Псел триватиме з 1 по 12 липня.

Теги: