Відбулася експертна сесія Всеукраїнського рейтинґу „Книжка року’2013” з оцінювання піврічного видавничого асортименту й визначення лідерів літа – найрезонансніших новинок перших шести місяців року. Згідно з її результатами, стали відомі претенденти на перемогу в номінації „Візитівка”, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Рrostir.museum.

Книга-альбом „Музей волинської ікони”, яка репрезентує твори волинського іконопис, релігійного живопису західноєвропейської традиції, церковної різьби та скульптури XVI – початку ХІХ ст. з колекції Музею волинської ікони у Луцьку, потрапила у номінанти всеукраїнського рейтингу „Книжка року”.

Серед інших найцікавіших книжок у різних підномінаціях фігурують також: Іван Огієнко (Митрополит Іларіон). Містечко Брусилів та його околиці. Сер. «рукописна спадщина». – К.: Наша культура і наука, 336 с.; Михаил Кальницький. Зодчество и зодчие. Сер. «Киевские истории». – К.: Варто, 336 с.; Катерина Новікова. На перехресті світу і духу. – К.: Темпора, 328 с.; тощо.

Теги: