З благословення керуючого Івано-Франківською єпархією УАПЦ мтрополита Галицького Андрія – ректора Івано-Франківської духовної семінарії – з 1 листопада цього року при Угорницькому Спасо-Преображенському чоловічому монастирі відновлюється функціонування дяківсько-регентського відділення Івано-Франківської духовної семінарії УАПЦ, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Рomisna.

Трьохрічне навчання на дяківсько-регентському відділенні буде проходити по заочній формі.

Студенти вивчатимуть наступні предмети: Біблійна історія Старого та Нового Завітів, православний катехізис, літургіка, церковнослов’янська мова, церковний спів, патрологія (життя святих), духовно-практичні настанови, сольфеджіо, дяківська справа, хор та ін. Богослужбову практику студенти відділення проходитимуть на базі Угорницького монастиря. На навчання приймаються лише чоловіки з закінченою середньою освітою, віком від 18 до 45 років. Монастир забезпечує студентів проживанням та харчуванням.

Документи приймаються за адресою: Спасо-Преображенський Угорницький чоловічий монастир, с. Угорники, Коломийський р-н, Івано-Франківська обл., 78230. Довідки за тел.: (066) 789 26 20.

Теги: